Docek u elegantnim toaletama uz zvuke jazza

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U elegantnim vecernjim toaletama uz odlicnu svirku americkih R&B, soul, jazz i gospel glazbenika Freddia J. Coopera i Tonyje Lynette docekali su 2012. godinu domaci i strani gosti u rovinjskom hotelu Lone.

Freddie & Tonya ove su godine izdali svoj prvi zajednicki album jazz covera i originalnih jazz kompozicija, a upravo su njima zabavljali prisutne koji se nisu libili plesati.

Atmosfera je bila svecana, ali i opuštena jer su gosti nesmetano mogli uživati u glazbi na sva tri kata prvog dizajn-hotelu u regiji, kojemu je nedavno pripala i nagrada za najbolje arhitektonsko ostvarenje u Hrvatskoj.

U pola noci uz nastup benda Kalimero u Multimedijalnom centru cestitalo je medusobnu Novu godinu osamdesetak umirovljenika koji se na ovom mjestu nalaze zahvaljujuci gradu Rovinju po treci put.

Mahom mlada publika, ali i srednja generacija, te gosti Rovinja u vecem su se broju okupili iza ponoci u šatoru na glavnom gradskom trgu gdje su ih u sklopu odlicnog Rovinj Music Festivala zabavljali Master bend i Dream Project.

Na repertoaru su bili strani i domaci hitovi, što je rasplesalo publiku.


Podijeli: Facebook Twiter