Doček na Karolini točno u podne uz dnevni vatromet

Prvi podnevni doček u Nove godini u Puli (N. LAZAREVIĆ)
Prvi podnevni doček u Nove godini u Puli (N. LAZAREVIĆ)

Prvi put u Puli, po uzoru na Fužine te pojedine istarske gradove, na Silvestrovo, posljednjeg dana ove godine, na Karolini će se organizirati doček Nove godine i to točno u podne. Grad Pula i tvrtka Pula parking, koja je na Karolini postavila klizalište pod šatorom, brojnim manifestacijama žele obogatiti program tijekom božićno-novogodišnjih dana.

Kada je riječ o klizalištu pod šatorom na Karolini, može se slobodno reći da tu svoje slobodno vrijeme i zimske praznike provodi veliki broj Puljana, pogotovo onih mlađih koji svakodnevno uživaju u ledenim radostima.

- Dnevno klizalište posjećuje od 500 do 600 djece i roditelja, koji su, prema povratnim informacijama, oduševljeni što im je Grad i ove godine omogućio klizalište po više nego prihvatljivim cijenama. Uz samu mogućnost klizanja pod šatorom održavaju se i brojni programi, a do 24. siječnja, kada će se klizalište demontirati, mogu već sada najaviti dolazak hokejaša Medveščaka i klizača sa Zlatne piruete, sve u cilju promocije klizanja, najavljuje direktor Pula parkinga Branislav Bojanić, koji ipak ističe da će vrhunac na Karolini biti posljednjeg dana ove godine kada će se uz besplatno klizanje i guštanje u šatoru organizirati dnevni doček Nove godine.

- Odlučili smo se na dnevni doček Nove godine jer smatramo da Pula zaslužuje takav događaj. Gradu Puli i Pula parkingu, kao i Tržnici gdje se također održavaju brojni programi, želja je građanima pružiti što više sadržaja tijekom blagdanskih dana, i prije i poslije Nove godine. Upravo zato smo se odlučili na ovakav doček na kojem će vladati sjajna atmosfera s obzirom na bogat program i, zasigurno, pozitivnu atmosferu koju će Puljani donijeti na Karolinu. Usto, bit će priređen prvi dnevni vatromet u Puli, nešto što još nije doživljeno u našem gradu. Pozivam sve građane da dođu u podne na Karolinu da bi "na matineji" ispratili Staru i dočekali Novu godinu, poručio je Branislav Bojanić, direktor Pula parkinga.

Na Karolini na Silvestrovo program počinje u 10.30 sati, Puljane i goste očekuje bogat program uz nastupe Pulskih mažoretkinja, Zbora Zaro, Serđa Valića i Master banda.

- Upravo sam dobio novu harmoniku koja je u bojama Istarske županije i drago mi je da ću je promovirati upravo na dočeku u podne na Karolini zajedno s brojnim Puljanima. Vjerujem da će nam svima ovakva zabava proteći u lijepoj atmosferi, otpjevat ću par pjesama svima dobro poznatih i prihvaćenih koje mnogi znaju pa se nadam da ćemo se svi skupa dobro zabaviti, najavljuje domaći pjevač Serđo Valić.

Svi koji stignu na Karolinu moći će uživati u bogatom glazbenom programu, dnevnom vatrometu, i besplatnim sadržajima, klizanju, torti te vinima Trapan, poznatog šišanskog proizvođača Brune Trapana. (G. ROJNIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter