Doček Djeda Mraza u Zračnoj luci Pula

Doček Djeda Mraza u Zračnoj luci Pula
Doček Djeda Mraza u Zračnoj luci Pula

U ovo predbožićno vrijeme u Zračnoj luci Pula sinoć je organiziran doček Djeda Mraza koji je "posebnim letom" Air Pannonia sa Sjevernog pola sletio na pulski aerodrom i donio brojne darove najmlađima.

Planirani dolazak Djeda Mraza bio je u 18 sati, ali je zbog velike snježne mećave na putu sa Sjevernog pola, zrakoplov Djeda Mraza kasnio je 15 minuta, željno su ga dočekali najmlađi, a vatrogasna služba Zračne luke Pula pripremila mu je poseban vodeni pozdrav i dobrodošlicu u Pulu.

Djed Mraz je u pratnji pulskih mažoretkinja, na opće oduševljenje mnogobrojne djece, ali i njihovih roditelja, donio i podijelio brojne darove za djecu predškolskog i školskog uzrasta. Dok su mnogobrojna djeca uživala u društvu Djeda Mraza i primala darove, roditeljima, ali i svim prisutnim gostima, bile su osigurane besplatne krafnice i kuhano vino u glavnom holu putničke zgrade.

Cijeli program dočeka Djeda Mraza i podjela darova, uz pomoć mažoretkinja, trajao je do 20 sati. Ova je manifestacija imala samo jedan cilj, a to je razveseliti najmlađe. Sve osobe uključene u organizaciju manifestacije, ali i roditelji djece, složili su se da je cilj uvelike ostvaren, jer sam pogled na sreću i osmijehe na dječjim licima tijekom cijelog programa, bili su neprocjenjivi. (D. B. P.)


Podijeli: Facebook Twiter