Dobrotvorni koncert za neurologiju

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Dobrotvorni koncert ucenika Glazbene škole Ivana Matetica Ronjgova i gostiju bit ce održan u srijedu u 20 sati u Domu hrvatskih branitelja, a prikupljeni novac dobit ce Djelatnost za neurologiju pulske Opce bolnice, najavila je predsjednica Inner Wheel Cluba Jasna Tkalec.

Ulaznica ce koštati 30 kuna, a moguce ju je kupiti u prostoru TZ-a ili na ulazu u Dom hrvatskih branitelja. Rukovoditelj Djelatnosti za neurologiju Dubravko Markovic i glavna sestra Nives Radolovic objasnili su da ce novac biti utrošen na kupovinu novih kreveta s automatskom hidraulikom, cime bi trebao biti olakšan boravak u bolnici nepokretnim bolesnicima te posao medicinskim sestrama.

Ovo je jedanaesta dobrotvorna akcija koju organizira Inner Wheel Club, a u proteklih deset godina prikupljeno je otprilike pola milijuna kuna, rekla je Tkalec. Novac je doniran ne samo Glazbenoj školi, vec i Centru za radnu terapiju i rehabilitaciju, Domu za starije i nemocne osobe "Alfredo Štiglic", Sigurnoj kuci, Domu za nezbrinutu djecu, Školi za odgoj i obrazovanje te drugim udrugama i ustanovama kojima pomoc izvana uvijek dobro dode.


Podijeli: Facebook Twiter