Dobrotvorni koncert InnerWheela napunio DHB

(M. ANGELINI)
(M. ANGELINI)

U prepunoj dvorani Doma hrvatskih branitelja održan je humanitarni koncert koji u suradnji s Glazbenom školom Ivana Matetića Ronjgova organizira InnerWheel. Radi se njihovom 15. dobrotvornom koncertu čiji je prihod ove godine namijenjen Udruzi cerebralne paralize Istarske županije za nabavu dizalice za spuštanje u more osoba s posebnim potrebama.

U humanoj gesti sudjelovao i Rotary klub Pula, i prema riječima Irene Rigo, predsjednice InnerWheela, ovogodišnji je koncert polučio ogroman uspjeh, a na sam dan koncerta prodano je čak 200 ulaznica.

- Osim 200 prodanih ulaznica na dan koncerta, prodano ih je puno i prije koncerta, no još nemamo konačne podatke. Humanitarna akcija naime, još traje, donacije se još uplaćuju i tek nakon okončanja akcije ćemo znati točan broj prikupljenih sredstava, rekla nam je Rigo.

Sredstva se mogu donirati još dva tjedna. Kao što je najavljeno, na koncertu su zablistali učenici Glazbene škole. Na gitari je nastupio Nino Atanasković, na violini Romina Damijanić, i to uz klavirsku pratnju prof. Ane Debeljuh. Nastupio je zatim mješoviti i djevojački zbor uz recitatora Filipa Rabara, potom Lucia Lyon na violini također uz klavirsku pratnju, zatim Letizia Ulika Roce, a na flauti uz klavirsku pratnju prof. Sandre Burić, nastupio je Karlo Sandro Puđa. Na harmonici je nastupio Noel Dožić, zatim školski orkestar Glazbene škole te Patricija Žudetić uz klavirsku pratnju Jadranke Celić Bernaz. Na saksofonu uz klavirsku pratnju Maše Pavičević, nastupio je nadalje Bruno Martinović, na klaviru Valentina Božac te za kraj Big Band glazbene škole. (N. SOFTIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter