Dobra zabava uz Elemental i Night Express

Dorina Srebrnjak (D. ŠTIFANIĆ)
Dorina Srebrnjak (D. ŠTIFANIĆ)

Treća ujedno, i pretposljednja večer devetog po redu Rovinj Music Festivala, bila je u znaku dobre zabave i plesa. Za odličnu atmosferu ponajviše su zaslužni članovi organizacijskog odbora Festivala, koji unatoč sveopćoj lakonotnoj klimi, u Rovinj i na scenu pozivaju urbane i pop rock glazbene sastave.

Od tog recepta ne odustaju, pa se trud koji godinama ulažu u odabir gostujućih bendova Rovinj Music Festivala, isplatio. Rovinj danas ima dobro posjećen festival, koji je, osim činjenicom što profilira neafirmirane mlade demo bendove, prepoznatljiv i po izboru gostujućih sastava a samim time i publike.

Treća je večer RMF-a na scenu, odnosno pod šator na Valdibori dozvala Rovinjcima i gostima dobro poznati Elemental, čija je frontmenica Remi, odmah po izlasku na pozornicu izazvala ovacije publike. Uz prve je taktove i poznate refrene publika zapjevala, a potom sve više i više bivala rasplesana.

Ovakav štimung bio je itekako poticajan za dva demo benda - KI (Kumanovo) i Tale Quale (Mostar), koji su se prve natjecateljske večeri nadmetali tko će ući u izlučnu večer. No, dopišimo i da će o tome, odnosno pobjedniku 9. Rovinj Music Festivala zadnju riječ (i to u ranim jutarnjim satima nedjelje) dati ocjenjivački sud u sastavu Denis Budim, Darko Zgrabljić, Igor Franković i Zoran Božić, koji će uz Ki i Tale Quale morati ocijeniti i druga dva natjecateljska benda- Negdje između i Lorelei.

Treća je večer Rovinj Music Festivala okončana nastupom Night Expressa. Ludo, otkačeno, zabavno…jer što dodati više od dvije riječi - Night Express. (Nina ORLOVIĆ RADIĆ, snimio Željko VIDINOVIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter