Dobra vecer u Klubu studenata Istre

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nakon višegodišnjeg izbivanja ovog vikenda maškare su se vratile i u prostorije Kluba studenata Istre u Zagrebu. Da bi osigurali brojcanu premoc maskiranih, clanovi KSI-a odlucili su nemaskiranima ulaz te veceri naplacivati cak sto kuna, no na kraju se ispostavilo da nije bilo potrebe ikoga obavještavati o cijeni ulaznice.

S disco trash glazbom u pozadini, o kojoj je brinuo DJ Bato, klub je prve maškare docekao vec oko 19 sati, a vecer se nastavila u, za IKS neuobicajenoj, plesnoj atmosferi. Pri kraju veceri podijeljene su nagrade. Prvo mjesto, odnosno djecji romobil, pripao je maski Sex Machine, Isus je pak osvojio drugo mjesto i elektricni reket za hvatanje komaraca, a trece mjesto Vesela Opatica koja je nagradena s kucnom antenom.



"Ovo nam je dalo nadu da ovakav dogadaj ne mora biti u nekakvim datumskim i tradicionalnim okvirima vec može biti rezultat maštovitih ideja bilo kada", saznali smo od maškaranog Isusa, a ostali clanovi složni su da bi zabava ovako osmišljenog tipa trebala biti mnogo cešca medu mladim ljudima koji se okupljaju u klubu.


Podijeli: Facebook Twiter