Dobitnica slučajno odlučila odigrati Eurojackpot

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Dobitnica slučajno odlučila odigrati Eurojackpot

- Slučajno sam se odlučila za Eurojackpot, zapravo sam htjela odigrati "sedmicu". No, bio je petak pa je odluka pala na Eurojackpot. Nisam shvatila da sam uplatila dvije minute prije; zamislite da sam pogodila, a da nisam uspjela uplatiti kolo, tim riječima započela je razgovor dobitnica Eurojackpota, čiji identitet, poštujući želju svakog dobitnika za anonimnošću, Hrvatska lutrija neće objaviti. Riječ je o Zagrepčanki koja uglavnom igra Loto 7/39, a ukratko je ispričala na koji način bira brojeve.

- Igram "sedmicu" i imam svoje brojeve. Povremeno odigram i Joker. Obično odigram na prodajnim mjestima, a ako ne stignem, onda uplatim na internetu, kaže sretna dobitnica prisjećajući se i ove povijesne uplate. "Ovog puta brojeve sam birala nasumično… i u jednom trenutku broj 37 sam promijenila u 40. Tada sam pogledala koji se brojevi izvlače češće te odabrala 2 i 8. Ostalo znate", smijehom završava dobitnica.

Brojeve uglavnom provjerava na teletextu ili na internetskim stranicama Hrvatske lutrije, a upravo su joj teletxt stranice promijenile život.

- Htjela sam na teletextu pogledati kakvo vrijeme će biti sutra. Na prvoj strani je pisalo da je Eurojackpot otišao u Hrvatsku. Okrenula sam da vidim koji su brojevi izvučeni, svoje nisam znala napamet, ali su mi nekako bili poznati… 8, 18, 22 – i pomislila imam bar tri, bar nešto. Na internetu sam vidjela da je listić dobitni, da su svi brojevi zelene boje, a onda vidim 105 milijuna, veli sretna dobitnica.

Kao i mnogi naši milijunaši i sama kaže da je provjeravala nekoliko puta: "Nakon teletexta i stranica, odlučila sam provjeriti i putem SMS koda i tada me sve pogodilo. Naravno, par puta sam još provjerila, a ujutro sam opet provjeravala".

- Nisam mogla spavati, krenule su suze, a otvorila sam i slavljenički šampanjac. Emocije su bile snažne, ne može to čovjek shvatiti. Zapravo, teško je bilo povjerovati. Stalno razmišljam sanjam li ja to, je li to istina. Kako da vam objasnim – tamo piše ukupno ste uplatili 15, a osvojili 105 milijuna kuna!

Još uvijek u nevjerici i uzbuđenju, dobitnica za početak misli otputovati i dobro odmoriti, a za budućnost, kaže, da će sjesti i dobro razmisliti jer želi i dalje živjeti normalno. "Uplaši se čovjek velike sreće, veliko je to uzbuđenje. Moram se sad smiriti, promisliti i isplanirati što dalje. Za sada je uzbuđenje preveliko da bi se neki planovi mogli realizirati", kaže Zagrepčanka. (GI)

 


Podijeli: Facebook Twiter