Do udžbenika jednim klikom

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Procitavši u novinama da su u knjižarama vec pocele gužve radi nabave udžbenika jedan je citatelj iz Pule s nama, ali i ostalim citateljima, poželio podijeliti dobru vijest. Kako su one prilicno rijetke, odlucili smo je prenijeti. Dakle, on je kao roditelj prvašica knjige narucio putem interneta i ostao ugodno iznenaden.

- Ne bih htio da ovo ispadne kao reklama pa necu spominjati preko kojeg sam nakladnika narucio knjige. Bitno je to da su svi naruceni udžbenici stigli u roku od dva dana, na kucnu adresu i bez ikakvih naknada. Da ne govorimo da nisam trebao lutati gradom, cekati u redu, veli naš sugovornik.

Stoga je on odlucio pozvati roditelje, koji su možda još uvijek skepticni prema ovom vidu kupovine, da probaju iduce godine školske knjige naruciti na ovaj nacin. Košta isto, a puno je jednostavnije i brže. Samo jedan - klik.

Provjerom kod nekih izdavackih kuca i sami smo se uvjerili: dok je kod jednih isporuka garantirana u roku od tri do pet dana, a narudžbe besplatne iznad iznosa od 250 kuna, koliko nas udžbenici svakako dodu, kod drugih za udžbenike ne vrijedi besplatna dostava, vec ona iznosi 30 kuna za pakete do 500 kuna vrijednosti, dok se za svakih dodatnih 500 kuna vrijednosti narudžbe pribraja 20 kuna osnovnoj poštarini.


Podijeli: Facebook Twiter