Do nedjelje u Rovinju završnica Kupa Hrvatske

Sanja Cvitić, Rovinj (D. ŠTIFANIĆ)
Sanja Cvitić, Rovinj (D. ŠTIFANIĆ)

Od sutra do nedjelje nova rovinjska dvorana Gimnasium domaćin je završnice odbojkaškog Kupa Hrvatske za seniore i seniorke. Nakon kvalifikacija, nastup na festivalu odbojke kod odbojkaša izborili su prvoligaši prve jakosne skupine Mladost Marina Kaštela i Mladost (Zagreb) te iz druge jakosne skupine odbojkaši Rijeke i Karlovca. Kod odbojkašica završnicu će igrati iz prve jakosne skupine Poreč i Mladost (Zagreb) te iz druge skupine Rovinj i Vukovar.

Ako je suditi po dosadašnjim rezultatima ove jeseni, najveći favoriti kod seniora su odbojkaši Mladosti Marine Kaštela koji imaju stopostotni učinak u prvenstvu, a za protivnika u polufinalu imaju dobru i jaku zagrebačku Mladost, što je po mnogima finale prije finala.

Nakon prošlogodišnje uspješne organizacije Final Foura rovinjskih odbojkaških entuzijasta i ove godine će se na tom planu potvrđivati MOK Rovinj, Grad Rovinj i Maistra, koji svi zajedno uspješno surađuju s Hrvatskom odbojkaškom udrugom. S izuzetkom Rovinja kod seniora i Rijeke kod seniorki, prošlogodišnjih pobjednika, nastupit će trenutno najbolje odbojkaške ekipe u muškoj i ženskoj konkurenciji, a finalni okršaji moći će se pratiti i u izravnom televizijskom prijenosu. (I. RADETIĆ)

OPŠIRNIJE U TISKANOM IZDANJU OD PETKA


Podijeli: Facebook Twiter