Do nedjelje prijave za Infinitus adventure race

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nepunih petnaest dana dijeli nas do starta nove pustolovne utrke na južnom dijelu Istre Infinitus adventure race. Organizator ovog multisportskog dogadaja, sportsko-rekreativna udruga Infinitus, pripremila je novu trasu koju cuva u tajnosti sve do tehnickog sastanka dan uoci starta.

Ono što je poznato jest da je natjecanje sastavljeno prvenstveno od vožnje brdskog bicikla, trcanja, veslanja i plivanja koristeci se iskljucivo kartom terena, kompasom i uputama organizatora. Uz navedene sportske aktivnosti, nerijetko se pojavljuje rolanje, spuštanje alpinistickim užetom te ulasci u spilje, dok je orijentacija zastupljena na svakom podrucju.

Prijave za utrku otvorene su do 27. svibnja. Nakon tog datuma prijave su i dalje moguce, no startnina se uvecava zbog tehnickog razloga. Zadnji rok za prijavljivanje je 31. svibnja. Važno je napomenuti da na utrci nastupaju ekipe sastavljene od dvije osobe neovisno o spolu bez pomoci trecih osoba, a podijeljene su u tri kategorije.

- Osim "klasicnih" kategorija light i ultra, ove godine uspjeli smo složiti jednu kracu i lakšu varijantu staze te je ponuditi svima koji ponešto znaju o ovakvom obliku natjecanja, a do sada nisu imali priliku odvažiti se u nekoj, kaže Goran Modrušan iz Infinitusa (S. ZRINIC TERLEVIC)


Podijeli: Facebook Twiter