Do ljepote pomoću kisika - odsad i u Istri


Kisik je poznat kao osnovni element zdravlja kože i s najsnažnijom moći iscjeljivanja. Napredna medicinska istraživanja dokazala su jaka svojstva i djelovanja kisika u stimulaciji obnavljanja kolagena, poticanja cirkulacije i metabolizma kože te antibakterijsko djelovanje, stoga se terapija kisikom koristi od medicinskih do estetskih zahvata.

Tretiranje kože čistim kisikom posljednji je hit i ujedno tajna izuzetno svježeg, a prirodnog izgleda brojnih hollywoodskih zvijezda - od Madonne koja bez kisika nigdje ne ide, Victorie Beckham, J. Lo i Eve Longorie. Važnost tretmana kisikom za usporavanje starenja i pomlađivanje kože prepoznao je i pulski Studio korektivne estetike "Zdravi i vitki". Poznat kao inovator na području estetike, studio "Zdravi i vitki" prvi i jedini u Istri tretira kožu čistim kisikom.

Postoji više aparata za tretiranje kože kisikom, a među njima se ističe aparat Ossigeno Iperbarbarico koji koriste u svom studiju koji ima sve medicinske certifikate i apsolutno je siguran u tretiranju bilo kojeg dijela lica i tijela, pa čak i kod trudnica. Zbog nedostatka kisika onemogućena je proizvodnja kolagena uslijed čega koža gubi elastičnost, opušta se i naposljetku se stvaraju bore. Tretman kisikom potpuno je prirodan način za pomlađivanje stanica kože i poticanje bolje produkcije kolagena.

Tretiranje kože čistim kisikom ovim uređajem te ubacivanjem aktivnih seruma obagaćenih vitaminima, peptidima i nano hidratorima djeluje na dublje slojeve epiderma čime se potiče obnavljanje i hidratacija kože, ostavljajući je vidno pomlađenom i zategnutom, što je vidljivo već nakon prvog tretmana.

Cjeloviti tretman kisikom traje 90 minuta, nakon čega nema nuspojava na koži poput crvenila. Terapija kisikom pokazala se uspješnom u tretiranju bora i vidljivih znakova umora na licu, staračkih pjega na rukama, aknaste kože i ožiljaka od akni, intenzivnog crvenila nakon laserskih tretmana i kemijskih pilinga, te kao dopuna mikrodermoabraziji za dubinsko čišćenje i dezinfekciju kože. (Lara BAGAR, snimio Andreas KANCELAR)


Podijeli: Facebook Twiter