Do 6,8 milijuna kuna na kiosku Glasa Istre

Emira Cvek, prodavačica na kiosku Glas Istre u marketu Grga (G. ROJNIĆ)
Emira Cvek, prodavačica na kiosku Glas Istre u marketu Grga (G. ROJNIĆ)

Prodajno mjesto Glasa Istre, koji je poslovni partner i gdje se mogu uplatiti listići Hrvatske lutrije, u marketu Grga na Novoj Verudi u Ulici Monte Paradiso 11, bio je sretan za Puljanina koji je u subotnjem izvlačenju Lota 7/39 pogodio sedmicu i time osvojio 6.884.431,73 kune.

- Sretni dobitnik se nije još pojavio kod nas, doduše, to niti ne treba jer mi mu možemo samo potvrditi dobitak. Svoje milijune će, pak, podignuti u Hrvatskoj lutriji. Međutim, izrazito nam je drago da je baš na našem kiosku uplaćen dobitni listić i da smo na neki naćin donijeli sreću dobitniku. Pogotovo kolegica Romina Karandziuk, koja je u srijedu radila u jutarnjoj smjeni i bila, očito, sretne ruke, rekla nam je jučer ujutro Emira Cvek, prodavačica na kisoku Glasa Istre u marketu Grga, koja još kaže da velik broj Puljana ovdje uplaćuje listiće Hrvatske lutrije, pogotovo srijedom, te petkom i subotom, kada su izvlačenja igara s višemilijunskim dobicima.

Još uvijek nepoznati dobitnik svoj je listić uplatio u srijedu, 14. kolovoza u 9.03 sati, odigravši jednostavan listić sa šest kombinacija, preplativši se za dva kola izvlačenja te precrtavši slovo A bez Joker broja. Uložio je ukupno 36 kuna, a osvojio milijunski iznos. Da je kojim slučajem precrtao slovo B osvojio bi 60 milijuna kuna.

Tjedan dana prije Puljanina, pak, milijunašem je postao i netko iz Rovinja, gdje je pogođen Joker broj zahvaljujući kojem je dobitnik postao bogatiji za 2.691.572,30 kuna. (G. ROJNIĆ) 


Podijeli: Facebook Twiter