Do 40% popusta u Meblo tradeu, samo do 30. travnja

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

DO 40% POPUSTA U MEBLO TRADE-u, SAMO DO 30. TRAVNJA

Garniture, spavaće sobe, madraci, blagovaone, kuhinje, asesoari - više od 10.000 artikala je na popustu  do čak 40% !

Pozivamo vas da posjetite Meblo trade salone u periodu od 26. do 30. travnja i iskoristite popuste do čak 40%. U širokoj ponudi Meblovih spavaćih soba zasigurno ćete pronaći nešto po svome ukusu. Moderni ili stilski kreveti od drveta ili u koži, anatomski francuski ležajevi, kreveti sa spremištem za posteljinu ili s dodatnim ladicama u podnožju samo su dio bogatog Meblo asortimana iz ponude spavaćih soba!

Moderna ili stilska kuhinja po mjeri zabljesnut će u vašem domu po najpovoljnijim uvjetima. U odabiru će vam pomoći stručni Meblovi savjetnici, a uz organiziranu dostavu i montažu usluga je cjelovita. Garniture za dnevni boravak su izrađene od vrhunskih materijala, udobne, fleksibilne, brojni modeli imaju mogućnost razvlačenja u ležaj, trajne su i kvalitetne, u izboru kože ili tkanine u punoj paleti boja.

Izbor kvalitetnog madraca je veoma važan za zdravlje i odmor, a na raspolaganju su brojni modeli ortopedskih madraca i nadmadraca s posebnim antibakterijskim presvlakama uz popuste do 40%, brzu isporuku i otplatu na rate bez kamata.

Iz ponude izdvajamo:

Kutna garnitura Polly - 25% popusta; vrlo udobna i funkcionalna garnitura koja će se lijepo uklopiti u svaki prostor. Garnitura se može pretvoriti u ležaj jednostavnim spuštanjem naslonskog dijela. Ispod sjedećeg dijela nalazi se i manje spremište u koje možete spremiti posteljinu. Iskoristite promotivni popust na Polly sa zalihe u bež boji i obavite kupnju po cijeni već od 5.893 kn.

Madrac Favourite S Hard - 40% popusta - Kreiran sa idejom da bude jedan od najboljih na tržištu ovaj madrac prošao je neke od najzahtjevnijih testova na svijetu, testiran u "LGA" laboratoriju u Njemačkoj, postigao je nevjerojatnih 100 od 100 mogućih bodova. Jezgru madraca čini 7 zonska džepićasta jezgra. S obzirom na fleksibilnost svake od zona, ovaj madrac se ergonomski prilagođava tijelu, pruža izvrsnu potporu kralježnici i osigurava zdrav san. Sloj PU pjene nad oprugom pruža udobnost tijekom sna.

Stol Nolana - 20% popusta. Blagovaonski stol modernog dizajna izrađen od medijapana lakiranog u visoki sjaj u bijeloj boji. Lijepo će se uklopiti u svaku modernu blagovaonu. Stol nema oštrih rubova, te ima interesantan detalj zaobljenih nogu.

Iskoristite ovu specijalnu pogodnost u svim Meblo salonima i na www.meblo.hr samo do 30. travnja.

(Promo)


Podijeli: Facebook Twiter