Dnevnik Nove TV popularniji od serija

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Pocetkom tjedna na program RTL-a vratila se «1001 noc», a Hrvatska je, tj. Zadar, dobila svog Onura. No, umjesto posvemašnjeg trijumfalnog povratka te serije na male ekrane nakon prosinacke pauze, ponedjeljak 10. sijecnja ostat ce zapamcen kao dan kada je Dnevnik Nove TV opet bio prvi na top listi gledanosti u Hrvata, poglavito ispred konkurentskih informativnih uradaka.

Prvi medu deset najgledanijih emisija ovog ponedjeljka Dnevnik Nove TV bio je sa 19,4 posto gledanosti. Razloga za veselje na Novoj TV ima još. Na drugom mjestu je serija «Najbolje godine» sa 17,8 posto gledanosti. «1001 noc» osvojila trece mjesto sa 17,3 posto, a središnju informativnu emisiju RTL-a «RTL Danas» do cetvrtog mjesta dotjerala je gledanost od 16,8 posto.

Dnevnik HTV-a ni blago redizajniran nije stigao dalje od petog mjesta medu deset najgledanijih i tek treceg medu informativnim emisijama, sa 13,1 posto. Dnevnik HTV-a bio je jednako gledan kao i turska sapunica «Asi» Nove TV, a umalo ga je gledanošcu stigao i «8. kat» HTV-a s okruglih 13 posto gledanosti.

U leda «Asi» gleda zato RTL-ova druga uspješnica zvana «Ezel» koja je u ponedjeljak na top deset listi bila osma s 12,4 posto. HTV i producentsku kucu «Drugi plan» može veseliti lijepih 11,1 posto gledanosti kulinarskog serijala «Kod Ane», no zato loša vijest za HTV glasi da istovjetnu gledanost imaju i poslijepodnevne Vijesti Nove TV, desetoplasirane emisije na ovoj rang listi deset najgledanijih ovoga ponedjeljka. (S. P./NL)


Podijeli: Facebook Twiter