Djevojka branila dečka i slučajno porezala napadača

Mladića i djevojku prvo su napali kod kafića Cinderella (A. KANCELAR)
Mladića i djevojku prvo su napali kod kafića Cinderella (A. KANCELAR)

Dvadesttrogodišnjak iz Pule lakše je ozlijeđen oštrim predmetom u sukobu između dvije skupine mladića kod Osnovne škole Tone Peruško na Poljani svetog Martina u petak u večernjim satima. Ozlijeđeni mladić prebačen je u pulsku Opću bolnicu na liječenje i promatranje. Po izjavi jedine ženske sudionice sukoba, 25-godišnje Aleksandre Resan, napala ih je skupina mladića kod lokala Cinderella. Naime, ondje su iz BMW-a izašla četiri mladića i počela tući njezinog 23-godišnjeg dečka, bez ikakvog osobitog razloga. Pokušavajući obraniti dečka podigla je s tla nož koji je ispao jednom iz te skupine i tijekom naguravanja slučajno ozlijedila 23-godišnjeg napadača.

- Dečko i ja bili smo nedaleko od kuće, kod lokala Cinderella, kada se pored nas zaustavio sivi BMW iz kojega su izašli mladići, njih četiri, a jedan je ostao u vozilu. Odmah su napali mog dečka i počeli ga mlatiti. Pokušala sam se umiješati i razdvojiti ih, no dobila sam laktom u rebra. Kada je to završilo uputili smo se pješice na policiju prijaviti događaj, ali su nas kod OŠ Tone Peruška presreli, zaustavili vozilo nasred ceste i ponovno nas napali, odnosno moga dečka. Opet je bilo udaranja i cipelarenja. Nekom od njih tijekom hrvanja ispao je nož, uzela sam ga i dok sam jednog od njih micala s mog dečka valjda sam ga slučajno ozlijedila. U tom drugom sukobu kod škole dobila sam od najvećeg i najjačeg od njih, gotovo stokilaša, nogom u glavu, rekla nam je šokirana Aleksandra Resan.

Ispričala nam je da sukob nema neku pozadinu, već da su to kvartovska neslaganja i stalne iskrice. Veli da poznaje sve napadače i da svi imaju oko 23 godine.

Policija je potvrdila da je došlo do sukoba između dvije skupine mladića, iz nepoznatih razloga, te da je jedan zadobio lakše ozljede i hospitaliziran je u pulskoj Općoj bolnici. Suzana Sokač iz Odjela za odnose s javnošću PU istarske nije htjela komentirati navode da je u sukobu sudjelovala ženska osoba i da je upravo ona nožem ozlijedila mladića ni koliko je osoba bilo uključeno u sukob. (M. SARDELIN)


Podijeli: Facebook Twiter