Djedica razveselio i male i velike

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

- Evo ga, evo ga, stigao je, radosno su uzviknula djecica okupljena na pulskoj tržnici, gdje su u subotu ujutro docekala omiljenog im Djeda Mraza. Djedica je u Pulu vec tradicionalno stigao na motoru clanova Moto kluba Twin Horn uveselivši stotine djece koja su ga jedva cekala kako bi mu uživo prenijela svoje želje.

Djecjem veselju pridružili su se i roditelji djece, bake i djedovi, i svi drugi koji su se u subotnje jutro našli na Narodnom trgu, plešuci u ritmu pjesama Djecjeg zbora Zaro. Djeda Mraza docekao je i gradonacelnik Boris Miletic, porucivši mu da su djeca Pule bila dobra cijelu godinu te da ce stoga svi okupljeni dobiti slatkiše.

U podjeli šarenih bombona Djedici su pomogli njegovi pomocnici koji su se migoljili u gomili i svakom djetetu podijelili darove.

Docek je poceo predstavom organizatora, Malog istarskog kazališta, "Djed Mraz je nestao, gdje je?" te nastupom zarovaca koji su izvodenjem poznatih božicnih pjesama rasplesali okupljenu djecu. Nakon druženja i fotografiranja s Djedicom, program je nastavljen nastupom iznenadenja u kojem su sudjelovali Zaro XL, Carobna Frula te udaraljkaši pulske Glazbene škole. (N. SOFTIC, snimio N. LAZAREVIC)


Podijeli: Facebook Twiter