Djed Mraz stiže kocijom

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Sadržajan program predblagdanskih aktivnosti za najmlade Pazince pripremilo je Društvo Naša djeca, a za stvaranje božicne atmosfere vec se brinu polaznici likovnih radionica namijenjenih ucenicima nižih razreda osnovne škole.

Do srijede ce izradivati ukrase za uredenje Spomen doma, gdje ce istoga dana poceti i blagdanski programi namijenjeni najmladima. U prijepodnevnim ce satima polaznici kreativnih radionica Gradske knjižnice dvaput izvesti predstavu "Snjeguljica" za djecu iz pazinskog vrtica. Istoga dana u podne clanovi pazinske plesne skupine The Spirit za djecu nižih razreda osnovne škole izvest ce plesnu predstavu "Pepeljuga".

Najsvecaniji dan za pazinske mališane bit ce petak kada ce Djed Mraz kocijom prijepodne doci u vrtic i podijeliti darove tamošnjim mališanima, dok ce se u 17 sati u Spomen domu naci s djecom koja još ne idu u vrtic. Djeda Mraza ce tom prigodom docekati porecke i tek osnovane pazinske mažoretkinje, a ponovno ce se prikazati i predstava "Snjeguljica".

Iz pazinskog DND-a pozivaju roditelje djece s podrucja grada Pazina koja ne pohadaju vrtic, a koja još nisu dobila pozivnicu za podjelu blagdanskih paketica, da se radi uvrštenja u evidenciju jave u gradski Upravni odjel za društvene djelatnosti.


Podijeli: Facebook Twiter