Djed Mraz dijelio darove

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Djed Mraz je u Pazin stigao pravom kocijom s konjima i posjetio sve skupine Djecjeg vrtica Olge Ban. Mališanima je podijelio tristotinjak darova, a u poslijepodnevnim satima preselio se u Spomen dom gdje je docekivao djecu predškolske dobi koja ne pohadaju vrtic.

Posjednut u prostrani naslonjac strpljivo i veselo primao je mališane koji su se željeli fotografirati s njime. Podijelio je još dvjestotinjak paketa, a u cast Djedu održana je i prigodna priredba. Premijerno su nastupile dvije skupine novoutemeljenih Pazinskih mažoretkinja koje su pocele vježbati pred nešto više od mjesec dana, a vec su prvim nastupom izazvale pažnju. Uz njih su nastupile i iskusne Porecke mažoretkinje. Klaun Onofrio nasmijavao je publiku, a posebno su se istakli odlicni mladi plesaci breakdancea iz 6.a razreda pazinske osnovne škole: Tino Opatic, Nensi Mofardin, Jelena Vukovic koji su se za ovu priliku nazvali "Crazy dancers".

Susret s Djedom Mrazom završen je zanimljivom predstavom "Snjeguljica" koja je osmišljena na radionicama Gradske knjižnice, a održana je u Maloj koncertnoj dvorani Spomen doma pred brojnom zadovoljnom publikom za što su zaslužni organizatori - djelatnici gradskog Društva "Naša djeca".


Podijeli: Facebook Twiter