Djed i Baka Mraz s vilenjacima

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Ove godine na biciklu, Djed Mraz je na sjever Istre stigao sa Bakom Mraz i pomocnicima. Svi mali i veliki Buzecani željni božicne carolije, drugu godinu za redom, poslijepodnevne sate uoci Badnjaka proveli su u dvorištu Narodnog doma gdje su docekali dobrodušne starcice crvenih odora.

Prosinacki program pod nazivom Male božicne radosti, predblagdansko druženje u dvorištu Narodnog doma, organiziralo je Pucko otvoreno ucilište «Augustin Vivoda» u suradnji sa Udrugom Mali veliki mikrofon i pod pokroviteljstvom Grada Buzeta.



Jedan u nizu prosinackih sadržaja i ove je godine okupio razlicite generacije. Zabavljali su ih božicni vilenjaci Edmund, Elmorah i Smokvald u vilenjackim kostimima. Madionicar Stefano, carobnjaci, klaunovi, žongleri i animatori izvodili su razne igre za djecu, a za zabavu su se pobrinuli i pjevaci i plesaci buzetske udruge Mali veliki mikrofon.

Održan je i pravi mali božicni sajam, prodajna izložba radova koje su izradivali osnovci iz Lanišca pod vodstvom vjerouciteljice Marije Žmak.


Podijeli: Facebook Twiter