Dječji vrtići kumovi Valamarovih igrališta u kampu Lanterna

(A.KANCELAR)
(A.KANCELAR)

U okviru programa društveno odgovornog poslovanja Valamar Riviere "Mali turizam", na Lanterni su otvorena dva nova velika dječja igrališta čiji su kumovi mališani iz lokalnih dječjih vrtića. Tako je Dječji vrtić "Višnjan" kum igralištu Tamaris u sklopu hotela Valamar Club Tamaris, dok su dječji vrtići iz Tara, "Radost" i "Paperino" kumovi igrališta Lanterna u Camping Resortu Lanterna. Osim Valamarovim gostima, igrališta su otvorena za svu djece iz lokalne zajednice.

Rekreacija i trening za odrasle

Uz veliko veselje igrališta su i službeno otvorili mališani iz dječjih vrtića - kumova. U ime Valamar Riviere, glavnog investitora, igrališta im je predala potpredsjednica za poslovni razvoj i korporativne poslove Ivana Budin Arhanić.

- Podrška i odgovornost prema lokalnoj zajednici vrijednosti su utkane u našu viziju i misiju, koje u Valamaru živimo već šest desetljeća, a provodimo kroz naše programe društveno odgovornog poslovanja. "Mali turizam" meni je posebno drag program jer će jednoga dana ovi mališani koji sada uživaju u igri na novim igralištima odrasti u vrijedne ljude koji će nastaviti unaprjeđivati našu destinaciju i turizam. Također, sigurna sam da će naši mali kumovi iz dječjih vrtića sa svojim roditeljima i odgajateljima posebno čuvati nova mjesta za igru te uživati u njima svakoga dana, poručila je Budin Arhanić.

Igrališta su napravljena prema najvišim standardima, a sadržaji su podijeljeni prema dobnim skupinama od 0 do 11 godina. Djeca će tako moći uživati u novim toboganima, tunelima, penjalicama, visilicama, ljuljačkama, adrenalinskim multifunkcionalnim penjalicama, multifunkcionalnom edukativnom kutku s planetarijem, edukativnim igrama, igrama u parteru poput twistera i školice, te u zanimljivim eko-vrtovima u čijim će gredicama rasti lokalne biljke i začinsko bilje. (D. PALIBRK)

OPŠIRNIJE U TISKANOM IZDANJU


Podijeli: Facebook Twiter