Dječja igraonica Pekaaboo otvara vrata

Vlasnik Mišel Rojnić u novoj igraonici 'Peekaboo' (N. LAZAREVIĆ)
Vlasnik Mišel Rojnić u novoj igraonici 'Peekaboo' (N. LAZAREVIĆ)

U subotu u 17 sati počinje Dan otvorenih vrata, što je ujedno poziv na otvorenje nove gradske igraonice "Peekaboo" na adresi Flavijevska 12 u Puli. Riječ je o prostorijama bivšeg kina Istra u kojem će zakupac Mišel Rojnić, uz igraonicu, otvoriti i pizzeriju koja će biti povezana s igraonicom. Uz to, za desetak dana otvorit će se i trgovina s igračkama, a za mjesec dana i dječji frizeraj.

- Želimo ljudima pokazati što smo radili posljednjih mjeseci i zato je sutra posjet igraonici besplatan. Ideja je bila da djeci Pule i okolice pružimo mjesto na koje bi se mogla doći igrati, dobro pojesti, omogućiti roditeljima da budu uz njih, ali i da se i oni opuste, jer će na djecu u igraonici u svakom trenutku paziti dvoje zaposlenika, rekao je Rojnić.

Igraonica će biti otvorenog tipa, za djecu do 10 godina. Kapacitet igraonice je 110 djece; posebno će biti odijeljen dio za djecu do tri godine, a posebno za onu od 4 do 10 godina. Inače, dva sata igranja naplaćivat će se 35 kuna po djetetu.

- Bit će ovo mjesto i za proslavu rođendana. Osim igre, u pizzeriji će biti odvojeni meniji za odrasle i djecu, jer će im se nuditi pizze u obliku hobotnice, srca, Hello Kitty i drugim. Cilj je da se djeca osjećaju ugodno, da imaju posebno mjesto, na kojem će moći zdravo pojesti, umoriti se od igre da bi kasnije bolje spavala. Sve bi to trebalo ići pod zajednički nazivnik "odobrila djeca" u Puli koja je grad-prijatelj djece, ustvrdio je Mišel Rojnić i pozvao građane da dovedu svoje mališane i uvjere se u posebnost ovog novog mjesta u gradu. (S. ZRINIĆ TERLEVIĆ; snimio N. LAZAREVIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter