Djecak lakše ozlijeden u naletu auta

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Desetogodišnji djecak lakše je ozlijeden u prometnoj nesreci koja se u cetvrtak oko 13.40 sati dogodila u Rakovcevoj ulici u Puli.

Desetogodišnjak je pretrcavao cestu izvan obilježenog pješackog prijelaza kada je na njega naletio fiat punto pulskih registracijskih oznaka kojim je upravljala M. B. (30) iz Pule.

Prema podacima iz OKC-a PU istarske, 32-godišnja M. M., majka 10-godišnjaka, propustila je nadzor nad svojim sinom zbog cega je i stradao.

Naime, desetogodišnjak je kod kucnog broja 29 izašao iz citroëna u kojem je bila njegova majka, a odmah zatim neoprezno je pretrcao cestu i stradao od naleta auto. Djecak je pao na kolnik i zadobio lakše ozljede.

Nekoliko sati ranije, oko 9.40 sati, na pješackom prijelazu u Dalmatinovoj ulici teško je ozlijeden 77-godišnji Puljanin.

Prema rijecima Suzane Sokac iz PU istarske, muškarac je prelazio kolnik Dalmatinove na raskrižju s Trgom republike, Marulicevom i Mutilskom ulicom, i to preko pješackog prijelaza kada je na semaforu bilo upaljeno crveno svjetlo za pješake.

Na Puljanina je tada naletio motocikl piaggio pulskih oznaka kojim je upravljao 39-godišnjak. U sudaru s motociklom pješak je teže ozlijeden i zbrinut u pulskoj Opcoj bolnici. Vozac motocikla u nesreci nije ozlijeden.


Podijeli: Facebook Twiter