Djeca s poplavljenih područja na Fratarskom

Ilustracija (Arhiva GI)
Ilustracija (Arhiva GI)

Humanitarna udruga "Pokloni mi budućnost" nakon akcije "Mame mamama" u kojoj su skupljali pomoć majkama male djece s poplavljenih područja, nastavlja nesebično pomagati stanovništvu poplavljene Slavonije. U novoj akciji razveselit će najmlađe s poplavljenih područja - od 1. srpnja do 1. rujna na popularnom pulskom Fratarskom otoku organizira Ljetni kamp za školsku djecu s poplavljenih područja Slavonije, i to uz besplatan prijevoza, hranu, smještaj i animaciju.

- Ideja je zapravo pružiti djeci nezaboravno i bezbrižno ljetovanje dok im roditelji čiste i renoviraju kuće. Kamp je zamišljen da se svakih desetak dana u njemu izmjenjuje 15-ak djece, koja ne bi boravila isključivo na otoku, već će za njih biti organizirani i izleti u grad uz stručno vodstvo turističkog vodiča, zatim diskovečeri i mnogi drugi zanimljivi sadržaji, pojašnjavaju iz udruge, pozivajući sve dobra srca da podijele ovu vijest na svojim Facebook profilima da bi im se zainteresirani roditelji djece s poplavljenih područja javili sa svojim brojevima telefona pa će ih članovi udruge kontaktirati, ili ih, pak, roditelji mogu nazvati na broj 099-5735-007.

Iz udruge pozivaju da im se jave i svi zainteresirani građani koji su voljni volontirati u ovom projektu, ili oni koji žele podržati ovaj divan projekt uplatom dobrovoljne donacije na: Privredna banka Zagreb, IBAN računa HR0923400091110648806, SWIFT CODE: PBZGHR2X, OIB: 61534711534, Opis: "ljetni kamp". (G. ROJNIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter