Djeca napunila kino Valli


U pulskom kinu Valli jučer je otvorena ''2. Pulica u kaputu'', a najmlađi su napunili kino do posljednjeg mjesta i dočekani su u za njih posebno dekoriranom prostoru, uz slastice i vesele animatore. Prigodnu dobrodošlicu djeci je poželio gradonačelnik Boris Miletić, izrazivši radost da ih vidi u toliko velikom broju kako uživaju u filmskoj umjetnosti te ih je pozvao da zajedno sa svojim roditeljima uživaju u projekcijama narednih dana.

Također, prisutnima se obratila i članica Umjetničkog savjeta Pulskog filmskog festivala Tanja Miličić, poželjevši svima, posebice najmlađima uživanje u filmovima, knjigama, pričama, predstavama, radionicama i crtežima sve do nedjelje 20. studenoga.

Službeno otvaranje upriličeno je i nastupima mladih nadarenih gitarista OKUD ''Istra'' Demetre Cerović i Gabriela Radovića nakon čega je uslijedila premijerna projekcija finskog igranog filma "Enina i Anina zima". Program se nastavlja brojnim nagrađenim i pomno selektiranim animiranim i igranim filmskim naslovima, a cjelokupna priča ovogodišnje Pulice biti će zaokružena mnoštvom dodatnih sadržaja.

Ulaz na sva događanja je slobodan, a sve dodatne informacije o 2. Pulici u kaputu mogu se pronaći na www.pulafilmfestival.hr ili www.kinovalli.net. (S. Z. T.)


Podijeli: Facebook Twiter