Djeca i Stipe Drviš predstavili film "Knock out"

Predstavljanje filma najavili su breakdanceri (S. Z. T.)
Predstavljanje filma najavili su breakdanceri (S. Z. T.)

Danas je u kinu Valli predstavljen 16-minutni film "Knock out", koji su izradila djeca Škole za odgoj i obrazovanje, Doma "Ruža Petrović" i Doma za odgoj djece i mladeži, u suradnji s poznatim pulskim boksačem Stipom Drvišem i odgajateljem Damjanom Bistričićem.

- Riječ je o drugom zajedničkom projektu u kojem su sudjelovala sama djeca. U ovom filmu riječ je o dječaku Patriku koji je želio postati boksač, u čemu mu je pomagao Stipe Drviš.

Sveukupno je u filmu sudjelovalo osmero djece, iz osnovne i srednje škole. Sami su glumili, snimali i digitalno montirali film, a ja sam im davao tek pokoji savjet i pomagao im kad su zapeli, istaknuo je Bistričić te najavio da će nakon Nove godine krenuti i u treći projekt snimanja filma u kojem će obraditi probleme u prometu, u suradnji s prometnom policijom.

I Stipe Drviš nije krio zadovoljstvo ovom suradnjom, koja mu je, kako je rekao, nešto novo nakon suradnje s vrtićkom djecom. Rekao nam je da se tijekom snimanja lijepo zabavljao, da su malo trenirali, malo ih je savjetovao, a budu li ga pozvali, opet će se rado odazvati ovakvim projektima. (S. Z. T.)


Podijeli: Facebook Twiter