Dizajner Lady Gage u Zagrebu

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Vruce ime svjetske modne scene, mladi beogradski dizajner Marko Mitanovski predstavit ce se modnoj publici revijom na Dreft Fashion Weeku u Zagrebu.

Dizajner kojeg je modna kritika zbog njegovog jedinstvenog, inovativnog i avangardnog stila vec prozvala novim Alexanderom McQueenom, poznat je po tome što svojim neobicnim kreacijama oduševljava i samu Lady Gagu.

Svoj dark glamour stil inspiriran elizabetinskim kostimima, punkom i bondageom pokazao je i u brojnim editorijalima casopisa poput Ellea, Grazije, Faara, Gale i Asfalta, a njegove se kolekcije nerijetko mogu vidjeti i na Fashion TV-u.

Njegov osebujni talent uocio je i Nicola Formichetti, modni urednik casopisa Vogue Hommes Japan, V Man i Dazed & Confused, koji je od njega zatražio pet kreacija što ih je kontroverzna pjevacica i umjetnica Lady Gaga nosila u editorijalu za casopis Q, a možda uskoro i u jednom od svojih videospotova.

Na Dreft Fashion Week Zagreb dolazi s kolekcijom u veljaci predstavljenoj na London Fashion Weeku. Izrazito dramaticne i teatralne haljine goth stila zasigurno ce unijeti nemir i medu zagrebacke modne znalce i publiku druge revijalne veceri u Bocarskom domu.


Podijeli: Facebook Twiter