Divljali i gadali policajca mlijekom

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Šestero Poljaka u dobi od 31, 33, 35, 36 i 38 godina narušavalo je javni red i mir ispred kampa u Premanturi u subotu u ranim jutarnjim satima, a 33-godišnja poljska državljanka je pocinila kazneno djelo napada na službenu osobu.

Po dojavi zaštitara, ispred kampa se iz dvije parkirane kamp-kucice cula glasna glazba. Policija je oko 2 sata zatekla šestero Poljaka koji su vikali i vrijedali zaštitare koji su ih upozorili da se smire i ne ometaju goste kampa.

Grupa Poljaka se nije htjela smiriti ni nakon dolaska policije: 35-godišnjak je policajca gadao mlijekom, 36-godišnjakinja je nastavila s vikanjem, a 38-godišnjak je postupanje policije snimio mobitelom.

Protiv njih je podnesen optužni prijedlog zbog drskog ponašanja, dok je protiv 31-godišnjaka i 33-godišnjaka podnesen optužni prijedlog zbog narušavanja javnog reda i mira.

Nadalje, dok je policija postupala prema 31-godišnjaku, jednog je policajca napala 33-godišnjakinja skocivši mu na leda i pritom ga više puta udarila. Policajac je u sukobu lakše ozlijeden, a protiv nje slijedi kaznena prijava zbog napada na službenu osobu. Svi izgrednici su prijavljeni redovnim putem.


Podijeli: Facebook Twiter