Dita kreira za Moschino

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Suradnje slavnih osoba i modnih imena više nas nimalo ne cude, neka nas cak i raduju - ona u kojima se udruže dva potpuno kompatibilna imena.

Dita Von Teese poznata je po svom osebujnom stilu odijevanja možda i više no po burleski, a svoje je snage udružila s modnom kucom koju, prema vlastitim rijecima izuzetno voli - Moschinom.

Modna kuca Moschino poznat je pak po svom humoru, ironiziranju mode i onoga što ona danas predstavlja, jakim bojama i katkad izuzetno zanimljivim krojevima. A to je sve odlika i Ditina stila.

Kako je osnivac modne kuce Moschino, Franco Moshino preminuo od posljedica AIDS-a, ne cudi kako se baš ova modna kuca ukljucila u borbu protiv opake bolesti i to kroz organizaciju amfAR.

Dita se pak uhvatila kreativnog dijela posla i dizajnirala maske za spavanje koje koristimo na putovanjima, ali i kod kuce ukoliko ste posebno osjetljivi na svjetlost.

Sama Dita izjavila je kako se svaka uporabna stvar može uciniti još ljepšom i posebnijom (ne možemo se nego složiti s njom!), pa tako i ove maske. Umjesto klasicne crne, sive ili bijele na službenoj web stranici www.moschino.com možete nabaviti ovu koju krasi lijep i ženstven dizajn. Ditin potpis više je no prisutan, cijena je 80 funti (cca 650 kuna), a prihod ide u borbu protiv AIDS-a. Uz humanitarnu notu, zahvaljujuci Ditinoj maski i trenutke odmora ucinit cete ljepšima.

www.moda.hr


Podijeli: Facebook Twiter