Distorzija i rock 'n' roll u potpeticama

Hellcats (Arhiva)
Hellcats (Arhiva)

U caffe baru Mimoza večeras u 22 sata nastupa slovenski heavy metal bend Hellcats. Ulaz na koncert je besplatan, a ovaj sastav je već nekoliko puta nastupio u Puli. Hellcats čine četiri cure i to sestre Saša i Sonja Zagorc, zatim Katja Mavec i Daša Makuc, a kako se "paklene mačke" snalaze u svijetu heavy metala i što pripremaju za pulski koncert ispričala nam je Saša.

- Kako se kao četiri cure snalazite u svijetu heavy metala koji je oduvijek na glasu kao glazba u kojoj dominiraju muškarci?
- Od početka je bilo teško jer je bilo puno skeptika koji nisu vjerovali da mogu i cure dobro svirati gitare i bubnjeve ali nakon godina koncerata, turneja i izdanja svog albuma primamo sve veću podršku fanova i kritike u Sloveniji i vani.

- Tko dolazi na vaše koncerte?
- Naši koncerti puni su različitih ljudi, najviše ima rokera i metalaca svih generacija, sviđa nam se kad vidimo djevojke koje pjevaju naše tekstove.

- Što pripremate za pulski nastup?
- U Puli možete očekivati naše autorske stvari na engleskom i slovenskom jeziku iz albuma "Divja pot" ("Warrior Princess") i po koju hard rock obradu. Sve u svemu bit će to večer puna energije, distorzije i rock 'n' rolla, a u potpeticama. (M. RADIĆ)

 

CIJELI RAZGOVOR PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU.


Podijeli: Facebook Twiter