Disco trash za uredenje Hacklaba

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Disco Trash Fiesta, vec uhodani program Monteparadisa, održana je u petak u Podzemlju, ali ovog puta bila je dobrotvornog karaktera.

Skupljao se novac za (pre)uredenje Hacklaba, inicijative koja objedinjuje tehnologiju, društveni aktivizam i alternativnu citaonicu, a smještena je u prizemlju Rojca te ce se ponovno otvoriti 8. ožujka.

Doprinos, koji ce se iskoristiti za kupovinu literature ili tehnoloških sitnica, dalo je dvjestotinjak posjetitelja. Za zabavu uz listu disco hitova pobrinuli su se clanovi plesno-vokalnog ansambla Super s rakijom, odnosno nekadašnjeg Ruma daj, a ime su promijenili uslijed nemilih vremenskih prilika proteklog mjeseca.

Tri clanice i jedan clan s DJ-pulta vodili su vecer koja je trajala do jutra. Popularnost disco i disco trash glazbe još ne opada pa je Fiesta bila odlicno posjecena.

Prizor standardan: nezamislive odjevne kombinacije koje parodiraju osamdesete, rasplesano Podzemlje, hitovi izvodaca poput Aque, Backstreet boysa, Senne M, Tajci, Blondie, Veline, Venga boysa, ABBA-e, Mr Presidenta, Denis&Denisa, Kasandre, Michaela Jacksona, Samante Fox, Lily Allen.


Podijeli: Facebook Twiter