Dirljiv oproštaj od najljepšeg Andela

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Uplakani partner Ryan i sin Redmond O'Neal zajedno s obitelji i najbliskijim prijateljima ispratili su svoju suprugu i majku, glumicu Farrah Fawcett, na privatnom pokopu u katedrali Naše Gospe od Andela u Los Angelesu. Marla Maples, Joan Collins i Tatum O'Neal su bile medu 200 ožalošcenih koji su bili na jednosatnoj katolickoj misi, tijekom koje su nekrologe izgovorili dugogodišnja Farrahina prijateljica Alana Stewart te glumicin lijecnik Lawrence Piro.

- Zbogom, slatka djevojko! Farrah nikad nije sama sebe žalila tijekom bolesti. Žestoko se borila protiv raka. Ona je najljepši andeo na nebu. Uvijek je ostavljala dojam kao da je neuništiva, rekla je Stewart.

Ulice je osiguravala gradska policija i privatni zaštitari, kad su Ryan i Redmond stigli do katedrale, da bi ponijeli Farrahin lijes ukrašen žutim i narancastim cvijecem. Svirac u kiltu je odsvirao "Amazing Grace" na gajdama na pocetku mise, na kojoj je procitano nekoliko odlomaka iz Biblije. Nakon mise, kombiji su prebacili sve uzvanike na karmine u Jonathan Clubu, gdje je bend izvodio Farrahine omiljene pjesme, medu kojima je bilo i nekoliko pjesama Van Morrisona.


Podijeli: Facebook Twiter