Direktor Istre 1961 izazvao nesrecu i otišao

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Andrej Sazonov (45), direktor pulskog nogometnog prvoligaša Istre 1961, u ponedjeljak je oko 19.20 sati u pulskom naselju Vidikovac, u istoimenoj ulici kod broja 30, izazvao prometnu nesrecu pod utjecajem 1,34 promila alkohola.

Svojim je automobilom honda udario u parkirani renault twingo te ga je odbacio u dvorište obližnje kuce. Nije sacekao policiju, nego je svojim automobilom napustio mjesto nesrece.

Od Suzane Sokac iz PU istarske dobili smo službenu informaciju da je 45-godišnji državljanin Rusije za upravljacem automobila honda u lijevom zavoju u Ulici Vidikovac skrenuo udesno te prednjim dijelom automobila udario u twingo, koji je bio nepropisno parkiran na nogostupu.



- Renault, koji je u vlasništvu 28-godišnjakinje iz Pule, bio je vecim dijelom parkiran na nogostupu. Odbio se u dvorište i prednjim dijelom završio u ukrasnom bilju, rekla je uz ostalo Sokac.

Sazonova honda se, pak, nakon sudara s twingom odbila u stup javne rasvjete. Iako su oba vozila u sudaru bila poprilicno oštecena, prema izjavi svjedoka, Sazonov je uspio ponovno upaliti automobil i udaljiti se s mjesta nesrece.

Policija ga je pronašla više od sat vremena nakon nesrece, u istom dijelu naselja u kojem je pokupio twingo i stup javne rasvjete, gdje i sam stanuje. Uglavnom, u 20.50 sati, sat i pol nakon nesrece, napuhao je 1,34 promila.

Materijalna šteta na automobilima, stupu i dvorištu procijenjena je na ukupno 50.000 kuna, a osim Sazonova prekršajno ce odgovarati i vlasnica twinga zbog nepropisnog parkiranja. (Napisao i snimio S. PERŠIC)

VIŠE U TISKANOM IZDANJU GLASA ISTRE OD SRIJEDE.


Podijeli: Facebook Twiter