Dio prihoda koncerta Klape u Istri ide Crvenom križu

Tomislav Bralić i klapa Intrade (Danilo MEMEDOVIĆ)
Tomislav Bralić i klapa Intrade (Danilo MEMEDOVIĆ)

Pulski Dom sportova "Mate Parlov" ugostit će u petak u 20 sati spektakl "Klape u Istri" na kojem će nastupiti poznata imena, i to Klapa Intrade i Tomislav Bralić, Klapa Maslina, Klapa Šufit i Klapa Teranke.

Program će voditi Mila Elegović, a kao novost organizatori ističu da će dio prihoda od ulaznica biti uplaćen na žiro račun Crvenog križa grada Pule. Na dan koncerta će se karte moći kupovati na blagajni Doma sportova od 17 sati. Pretprodaja za sada ide jako dobro, a ulaznice se mogu nabaviti na svim prodajnim mjestima Eventima i kioscima Tisak medije po cijeni od 60 kuna za tribine, 80 kuna za parter i 120 kuna za VIP ložu.

Organizator koncerta je korporacija RMU - Round Midnight Ulaganja d.o.o., a ovom manifestacijom se kroz glazbu spajaju Istra i Dalmacija. Spomenuta korporacija je većinski vlasnik NK Istre 1961 i osim što žele biti uključeni u nogometna zbivanja žele se i na ovaj način približiti lokalnoj zajednici i promovirati korporaciju. Osim RMU-a kao pokrovitelji se pojavljuje Grad Pula, generalni sponzor je Arenaturist, a partner NK Istra 1961. (M. Ra.)


Podijeli: Facebook Twiter