Dio Nazorove bez kontejnera za smece

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Uredenje Nazorove ulice za stanare njezinog donjeg dijela, višestambene zgrade na brojevima 6 i 8, nije kompletno jer su uredenjem parkirališta Doma Brace Ribar ostali bez kontejnera za smece. Vec prilikom završnog uredenja ulice stanari su upozoravali na ovaj problem vidjevši da nije predvideno mjesto za kontejnere, no, cekali su da se pronade nova lokacija u blizini zgrade, a ovih se dana i nama požalili.

- Bio sam na lokaciji kada su stanari imali pritužbi i povest cemo racuna o njima. Medutim, treba biti jasno da je po gradu prevelik broj kontejnera na nogostupima i pješackim površinama, a to nisu adekvatne lokacije i gradani trebaju biti svjesni da ne mogu kontejneri biti ispred svakog ulaza. Trenutno imaju mogucnost bacanja smeca u kontejnere smještene u Rovinjskoj ulici, no, sasvim sigurno cemo im postaviti kontejnere za smece negdje u okruženju, kaže Damir Prhat, procelnik Upravnog odjela za komunalni sustav i imovinu.

Rješenje s bacanjem smeca u kontejnere u Rovinjskoj ulici stanare donjeg dijela Nazorove sasvim sigurno nece zadovoljiti s obzirom da su oni namijenjeni trima višestambenim zgradama na lokaciji Maruliceva-Balotina-Nazorova 12/14-Rovinjska ulica. Stoga ce biti nužna nova lokacija za odlaganje smeca za zgrade na brojevima 6 i 8, a da posude ne budu na nogostupu.


Podijeli: Facebook Twiter