Dino Merlin pozvao publiku da s njim snimi spot u Areni

(B. Kovačev/CROPIX)
(B. Kovačev/CROPIX)

U petak u pulski amfiteatar u sklopu svog koncertnog showa "Hotel Nacional" stiže najpoznatiji bosanskohercegovački kantautor Dino Merlin za čiji je koncert zbog velikog interesa u prodaju pušten dodatni kontingent ulaznica.

No, Merlin sprema i jedno iznenađenje te je za koncert u pulskoj Areni preko društvenih medija pozvao publiku koja će tu ljetnu večer provesti uživajući u showu "Hotel Nacional" da svojim telefonima snimi izvođenje pjesme "Ako izgovorim ljubav" s posljednjeg albuma i svojom snimkom postane jednim od režisera video spota koji će se snimati za vrijeme koncerta. Odabrani učesnici će dobiti priliku kadrove snimati uz Dinu i to s pozornice Arene.

Poziv fanovima kantautor je uputio preko službene Facebook stranice i drugih društvenih mreža:

"Posljednji koncert u Areni Pula pamtim gotovo kao san. Kao u snu, naizgled se čini da znamo što se desilo, a onda kad pokušamo ponovo to proživjeti, shvatimo koliko su tanke niti koje vežu sjećanja. Ovog puta, da se snovi ne bi zaboravljali, pozivam vas da mi se pridružite na bini i da ovaj najljepši prizor u petak 28. srpnja zabilježite svojim kamerama. Kadrovi uhvaćeni vašim telefonima i kamerama biti će ovjekovječeni u video spotu za pjesmu "Ako izgovorim ljubav".

Prijave za sudjelovanje u snimanju video spota mogu se izvršiti putem linka: http://smarturl.it/ZajednoSnimamoSpot najkasnije do 23:59 u srijedu, 26. srpnja. godine. Broj učesnika je ograničen, a produkcijski tim Dine Merlina će kontaktirati odabrane učesnike na dan koncerta, u petak. (M. Ra.)



Podijeli: Facebook Twiter