Dino Merlin objavio spot "Sve dok te bude imalo"


Tjedan dana nakon uspješnog i rasprodanog koncerta u pulskoj Areni Dino Merlin objavio je dugoočekivani spot za pjesmu “Sve dok te bude imalo”, jednu od najzapaženijih s njegovog posljednjeg albuma “Hotel Nacional”. Spot je sniman na nekoliko različitih lokacija u Sarajevu od kojih centralno mjesto zauzima jedinstvena sarajevska Vijećnica, a njen raskošni enterijer poslužio je kao pozadina scenariju koji potpisuje režiserski dvojac Haris Dubica i Edvin Mulalić. Postprodukcijskom tehnikom paralaxa ili tzv. 2.5D u spotu su oživljene slike u kojima Dino na trenutke lebdi ili stoji na vodi, a osim Dine glavne uloge u priči tumače mladi i talentirani Armin Omerović i Aida Bukva.

Dubica o suradnji s Dinom i iskustvu rada na spotu kaže: “Iznimno je zadovoljstvo surađivati s Dinom i njegovim timom. Na svakom projektu pokušavamo sami sebe nadmašiti i napraviti nešto na što cijela ekipa i publika može biti ponosna. Za "Deset mlađa" smo napravili jedan mini film, za "Individualizam" smo obišli cijeli svijet snimajući, za "Rane" smo kreirali jedan novi čarobni svijet, a ovaj put smo svemir za jednu noć smjestili u Vijećnicu.”

Muziku i tekst za pjesmu “Sve dok te bude imalo” potpisuje Merlin, a melodiju je dodatno ukrasio jedan od najboljih svjetskih klarinetista Hüsnü Şenlendirici (Taksim Trio). Pjesma je snimana u sarajevskom studiju Long Play, koaranžer na pjesmi je Dinin dugogodišnji saradnik Mahir Beathouse dok je miks radio britanski producent Yoad Nevo iz Londona, poznat po suradnji sa imenima kao što su Sia, Pet Shop Boys, Bryan Adams, Sugarbabes i drugi. (M. RADIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter