Dinko Bonazza jednoglasno za predsjednika


Sportska zajednica Općine Ližnjan osnovana je na skupštini održanoj ovog tjedna, a 15 predstavnika sportskih udruga i društava jednoglasno je za predsjednika izabralo Dinka Bonazzu.

Na osnivačkoj skupštini okupila su se po dva predstavnika svih registriranih sportskih udruga i društava na području Ližnjana, pa su bili zastupljeni Sportsko rekreacijski klub PULS, Nogomenti klub Ližnjan, Padobranski sportski klub Pulaštro, Boćarski klub Valtura, Nogometni klub Muntić, Sportsko rekreacijska udruga Fush Gym, Nogometni klub Šišan i Sportsko ribolovna udruga Marlera. Za dopredsjednika je tom prilikom izabran Alen Hero, za tajnicu Ivana Antelli, za likvidatora Dražen Ušić, a imenovani su i članovi Izvršnog odbora.

Skupštinu je vodio predsjednik Općinskog vijeća Saša Škrinjar koji je istaknuo da je temeljna svrha osnivanja Sportske zajednice kvalitetniji doprinos razvitku i promicanju sporta. Naveo je i da je Općina Ližnjan u prijedlog proračuna za 2018. godinu unijela financijska sredstva za funkcioniranje i realizaciju programa svih registriranih sportskih udruga, sada udruženih u Sportsku zajednicu, koja ima zadaću raspisati natječaj za programe te temeljem kriterija predložiti raspodjelu novčanih sredstava. (Z. S.)


Podijeli: Facebook Twiter