Dinamo ne zna što ga u Puli čeka 6. veljače

Dejan Radonjić, Agonit Sallaj, Jakub Hronec i Seung-Hyeon Yoon (A. ŠURAN/www.nkistra1961.hr)
Dejan Radonjić, Agonit Sallaj, Jakub Hronec i Seung-Hyeon Yoon (A. ŠURAN/www.nkistra1961.hr)

Zanimljivo je bilo jučer na "Drosini" gdje su nogometaši Istre 1961 odrađivali jutarnji trening. Dok se većina igrača družila s utezima na fitnesu, oni koji su im se kasnije priključili odrađivali su testove brzine. Pod budnim okom i spremnom štopericom kondicijskom trenera Elvisa Peršića, na pomoćnom igralištu trčale su se uobičajene dionice od deset, dvadeset, trideset i pedeset metara.

Jurila je gore-dolje međunarodna družina koju su činili Korejanci Seung-Hyeon Yoon i Dae-See Go, Albanac Agonit Sallaj, Slovak Jakub Hronec i Hrvat rođen u Njemačkoj Dejan Radonjić. Za to što se "Švabo" našao u društvu novaka razlog je jednostavan, prijašnje testove brzine preskočio je zbog ovog ili onog razloga.

No, da time nije želio sakriti svoju slabu stranu Radonjić nas je brzo razuvjerio, jer je u ovom društvu ostvario najbrža vremena. Ta činjenica dodatno dobiva na težini ako se zna da mu je konkurencija bila više nego respektabilna, jer i rezultati koje su oni zabilježili ulaze među deset najboljih što su ih tijekom ovih priprema ostvarili "zeleno-žuti".

Bilo je to više nego dovoljno da Igor Pamić, dok je preko Peršićevog ramena gledao rezultate, zadovoljno počne klimati glavom i uz osmijeh "od uha do uha" prokomentira da je nogometašima Dinama najbolje da boravak u Međugorju umjesto za pripreme iskoriste da se pomole za sreću, jer nisu ni svjesni što ih u Puli čeka 6. veljače. (I. CEROVAC)

OPŠIRNIJE U DANAŠNJEM TISKANOM IZDANJU


Podijeli: Facebook Twiter