Dinamo Kijev - Dinamo 2:0

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

U drugom kolu skupine A Lige prvaka zagrebački Dinamo gostovao je kod kijevskog imenjaka. Utakmica je završena porazom Zagrepčana od 2:0 pogotkom Oleha Guseva (3) i autogolom Josipa Pivarića (33).

Nakon početne inicijative Kijevljana, hrvatski reprezentativac u redovima kijevskog Dinama Ognjen Vukojević izvrsno je ubacio u peterac u kojem je najviši bio Gusev te izvrsnim udarcem svladao Ivana Kelavu.

Od 33. minute Kijevljani imaju prednost od 2:0. Nakon lošeg izbacivanja Kelave, Taye Taiwo probio je lijevu stranu, izvrsno ubacio u sredinu, a Pivarić je nespretno ubacio loptu u vlastitu mrežu. 

Modri su započeli utakmicu u sastavu: Ivan Kelava, Domagoj Vida, Tonel, Josip Šimunić, Josip Pivarić, Marcelo Brozović, Adrian Calello, Arijan Ademi, Mateo Kovačić, Sammir, Fatos Beqiraj.

U momčadi kijevskog Dinama od prve minute krenuli su oba hrvatska reprezentativca Niko Kranjčar i Ognjen Vukojević.

U drugo poluvrijeme ušlo se s izmijenjenim sastavom. Čačić je napravio prvu promjenu izvadivši iz igre indisponiranog Calella, a uvevši Čopa. Kod Kijeva je izašao Kranjčar, a ušao Garmaš.  U redovima Midrih Beqiraja je u 58. minuti zamijenio Rukavina, a Sammira u 77. Carrasco. (hrt.hr/24sata.hr)

 

 


Podijeli: Facebook Twiter