Dinamo - Istra 1961: Blagajna se otvara u podne

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Istra 1961 i Dinamo u subotu u 15 sati na stadionu Aldo Drosina u Puli igraju prvu utakmicu cetvrtfinala nogometnog Kupa Hrvatske. Ocekuje se više posjetitelja i navijaca, posebno organiziranih navijackih skupina oba kluba pa ce, s obzirom na iskustva sa slicnih utakmica, policija poduzeti posebne mjere da bi ona prošla mirno.

Na stadion nije dozvoljeno unošenje alkohola, droge, pirotehnike i oružja, zabranjen je ulazak u alkoholiziranom stanju te lica prekrivenog radi skrivanja identiteta, unošenje i isticanje transparenata, zastav i slicnog te pjevanje pjesama kojima se potice bilo kakva vrsta mržnje ili netrpeljivosti, bacanje predmeta na teren ili publiku.

Od 13 do 18 sati za sav promet bit ce zatvorena Ulica Marsovog polja od zaobilaznice do parkirališta ispred Croatia osiguranja. Buduci da se ocekuje dolazak 300 do 400 pripadnika BBB-a, za koje ce biti otvorena posebna blagajna na južnom dijelu stadiona, mole se navijaci pulskog kluba da ne kupuju ulaznice na toj blagajni, vec na onoj na sjevernoj strani.

Ona ce u subotu raditi od podneva. Cijene ulaznica su 60 kuna za zapadnu, 40 kuna za istocnu i južnu tribinu, te 20 kuna za sjevernu. Ulaz na stadion biti ce dopušten od 13.30 sati.


Podijeli: Facebook Twiter