Dimitri from Paris i Playboyeve zecice na umaškoj plaži

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nastupom jednog od najjacih imena europske DJ scene, poznatog pod pseudonimom Dimitri from Paris završeno je prvo izdanje dvodnevnog San Pellegrino Open Air festivala. Druga vecer bila je još uspješnija od prve, skupio se veci broj posjetitelja, koji su uz elektronicku glazbu plesali još dugo nakon svitanja.

Osim Dimitrija, koji je na pozornicu došao u pratnji Playboyevih ljepotica, atmosferu pred njegov nastup održavale su hrvatske uzdanice elektronicke glazbe - Jakša Jordes, Funky Destination, E-Base i Aldo Morro. Upecatljive nastupe imali su Nijemci ujedinjeni u sastav Bad Monkeys, te Britanci iz Timewarp Inc.-a, koji su impresionirali živim nastupom pet clanova. Pozornica je nakon njihovog nastupa bila rezervirana za Dimitrija i njegove ljepše polovice.

Na nastup su stigli u velikom stilu, u srednjovjekovnoj kociji na motorni pogon, a Francuz je od prvog trenutka nastupa pokazao zašto je omiljeni DJ Hugha Hefnera. Vještinama na gramofonu i sjajnom glazbom, koja je posebno odgovarala prelijepom ambijentu uz samu obalu mora, Dimitri je obilježio prvo izdanje festivala koji se pokazao kao pun pogodak.

Osim zbog kvalitetne glazbe, festival treba pohvaliti i zbog pristupacnih cijena, te zaista svjetske organizacije svakog detalja. Tako je na zabavi, koja je organizirana izvan grada, osiguran i objekt s hranom, a na velikoj livadi pred pozornicom postavljeni su i mali stolici s jastucima za sjedenje i odmor od plesa. Sve su to bili preduvjeti zabavne i seksi noci koju ce zasigurno pamtiti i glavna zvijezda Dimitri te njegove zgodne pratilje. (Tibor TOROMANOVIC)


Podijeli: Facebook Twiter