Dimensions: Večeras nema vožnje ulicama oko Arene

Posebna prometna regulacija na ulicama oko Arene (M. ANGELINI/arhiva)
Posebna prometna regulacija na ulicama oko Arene (M. ANGELINI/arhiva)

Danas, na dan otvorenja festivala Dimensions, promet oko Arene od 18 do 2 sata ujutro odvijat će se po privremenoj regulaciji.

Zatvorene će biti sljedeće prometnice: Istarska ulica od raskrižja sa Scalierovom do Trga Nimfej; dio Trga Nimfej od Istarske do Flavijevske ulice; produžetak Kolodvorske od raskrižja s Ulicom Starih statuta do Trga Nimfej; Amfiteatarska ulica; Gladijatorska ulica na raskrižju s Trgom Ozad Arene; Scalierova ulica od raskrižja s Istarskom ulicom do raskrižja s Trgom Ozad Arene.

Gradonačelnik Boris Miletić donio je i zaključak po kojem se ugostiteljskim objektima smještenim na području zahvata PUP-a Stari grad, kao i ugostiteljskim objektima smještenim s obje strane ulica koje označavaju granicu zahvata PUP-a Stari grad, odobrava mogućnost produženja radnog vremena od 6 do 3 sata.

Ulice koje zatvaraju područje PUP-a Stari grad su Flaciusova, Riva, Starih statuta, Flavijevska, Trg na mostu, Trinajstićeva od broja 1 do 7, Kukuljevićeva, Rakovčeva, Mletačka, Trg Republike, Vergerijeva i Arsenalska ulica brojevi 1, 3 i 5. (G. ROJNIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter