Dimensions u Areni otvorit će Mount Kimbie

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Na koncertu otvorenja Dimensions festivala u pulskoj Areni  4. rujna nastupiti će Mount Kimbie, Portico Quartet i Andrew Ashong, zajedno sa specijalnim headlinerom, čije će se ime objaviti sredinom srpnja.

- Za sada vam možemo otkriti da se radi o nevjerojatno talentiranom predstavniku svjetske elektroničke glazbe koji sprema nezaboravan nastup koji će se idealno uklopiti u atmosferu pulskog amfiteatra, kažu organizatori.

Mount Kimbie je elektronički duo koji upravo doživljava uspon na svjetskoj glazbenoj sceni zahvaljujući uspjehu novog albuma "Cold Spring Fault Less Youth" i kod publike i kritike.

Portico Quartet je odličan britanski sastav uživo koji intrigira još od svog debitantskog albuma "Knee-deep in the North Sea" i nominacije za Mercury Prize Award, dok  je Andrew Ashong  dobitnik "Track of the Year", nagrade na The Gilles Peterson Worldwide award 2012.. i u Puli će predstaviti svoj inovativni live set.

Na otvorenju Dimensions festivala nastupit će i probrana selekcija festivalskih producenata i DJ-eva koji će zagrijavati publiku između koncertnih nastupa.

Ulaznice po cijeni od 135 kuna mogu se kupiti na festivalskoj internetskoj stranici, gdje se nalazi i popis prodajnih mjesta po većim hrvatskim gradovima. (Z. ANGELESKI)


Podijeli: Facebook Twiter