Dijete zapalilo kuhinju u Rovinju, a muškarac u Labinu


U dva požara koja su jučer izbila u kuhinjama na području Rovinja i Labina srećom nitko nije ozlijeđen, ali je nastala materijalna šteta.

Prvi požar dogodio se u Ulici Cocaletto u Rovinju, kada je 32-godišnja Zagrepčanka  ujutro došla s djetetom u kuću koju povremeno koristi te je u jednom trenutku dijete neopazice upalilo štednjak. Nakon što su oko 10.30 sati napustili kuću,  a štednjak je ostao upaljen, zapalili su se predmeti koji su se nalazili na njegovoj gornjoj površini. Požar se proširio na kuhinjske elemente i zid te je nastala materijalna od više tisuća kuna. Požar su oko 12 sati ugasili djelatnici JVP-a Rovinj.

Drugi požar izbio je oko 23.45 u stanu u Ulici 1. maja u Labinu, kada je 55-godišnjak upalio štednjak kako bi skuhao objed. U jednom trenutku muškarac je zaspao, a nakon što se lonac zapalio, susjed je primijetio da iz stana izlazi dim te je počeo lupati na vrata ne bi li probudio 55-godišnjaka. Dvojica muškaraca uspjela su ugasiti požar, a materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko stotina kuna.  (GI/(Fotografije JVP Rovinj)

 


Podijeli: Facebook Twiter