Digitron u Virovitici predstavio pametne blagajne

(K. FLEGAR)
(K. FLEGAR)

U sklopu nastupa istarskih tvrtki na štandu HGK-Županijske komore Pula prvog dana 18. međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede VIROEXPO 2013. u Virovitici predstavljene su višenamjenske prijenosne fiskalne blagajne  Digitrona iz Buja.

Ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras i ravnateljica Porezne uprave Nada Čavlović Smiljanec posjetili su istarske izlagače, a u nazočnosti predsjednice Županijske komore Pula Jasne Jaklin-Majetić prisustvovali su i predstavljanju fiskalnih blagajni poznate tvrtke iz Buja.

Digitronove pametne fiskalne kompakt registarske blagajne dio su proizvodnog programa ove tvrtke, a specifičnost je u tome što se tipkovnica, display za prodavača i kupca, pisač, modem, uređaj za neprekidno napajanje nalaze u jednom uređaju.

Sajam Viroexpo održava se od 18. do 20. siječnja, a osim  Digitrona predstavit će se i Mirna ribolov iz Rovinja, pulska Agrokoka, B-voda i BUP iz Buzeta, Puljanka – Brionka te agencija AZRRI iz Poreča, piše u priopćenju iz pulske Županijske komore. (V. K.)


Podijeli: Facebook Twiter