Didaktička sredstva za slijepu i slabovidnu djecu


Inner Wheel klub Pula donirao je u petak Dnevnom centru za rehabilitaciju Veruda didaktička sredstva za slijepu i slabovidnu djecu. Didaktička sredstva, u vrijednosti od 7.550 kuna Inner Wheel je skupio u sklopu proslave 15. godišnjice kluba na svečanoj večeri.

Ravnateljica Dnevnog centra Loretta Morosin zahvalila se Inner Wheel klubu na donaciji u ime djece, teta i svog osoblja te napomenula da su donirana didaktička sredstva namijenjena za svu slijepu i slabovidnu djecu Istarske županije.

Predsjednica kluba Sanja Cinkopan Korotaj rekla je djeci da Inner Wheel klub slavi 15 godina i da su odlučili za tu proslavu nagraditi dobru djecu kao što su oni. Također, rekla im je da imaju svoju dobru vilu jer prijedlog da se donira Dnevnom centru za rehabilitaciju u sklopu 15. godišnjice dala je Gracijela Rogulj članica kluba, ali i dugogodišnja ravnateljica centra.

Tom su prilikom, iz kluba zamolili dobre ljude koji eventualno imaju iglu za gramofon Iskra 2005 ili cijeli gramofon da ga doniraju slijepom djetetu iz Dnevnog centra, a koje se naviklo koristiti taj gramofon i tužno je jer mu je pukla igla. (N. S.)


Podijeli: Facebook Twiter