Diamantu Thomson Gold Award

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Hotel Valamar Diamant ove je godine nudio najbolji smještaj medu hrvatskim hotelima s cetiri zvjezdice, prema ocjeni britanskog touroperatora Thomsona, i osvojio prestižno priznanje Thomson Gold Award. Hotel Diamant perjanica je Valamarove hotelske ponude u Porecu i novi zaštitni znak Riviere Porec.

Ovu nagradu u Valamaru ocjenjuju kao iznimno dostignuce s obzirom na visoke kriterije u ocjenjivanju, jer osim kvalitete smještaja i hrane gosti ocjenjuju I koliko su opcenito bili zadovoljni u smislu osiguranja odmora, destinacije, ponudenih sadržaja, cistoce objekta i ljubaznosti osoblja.

Valamar Diamant u ovogodišnjoj akciji HTV-a i HGK-a «Turisticki cvijet – Kvaliteta za Hrvatsku» osvojio je trece mjesto u kategoriji najboljih hotela s cetiri zvjezdice. I porecki kampovi Solaris i Lanterna, Istra u Funtani i vrsarska Orsera ove su godine visoko ocijenjeni i ulaze u brošuru najboljih hrvatskih kampova, a Valamar je ponosan na još nekoliko nagrada za kvalitetu koje su dobili objekti kojima upravljaju.


Podijeli: Facebook Twiter