"Di si generacijo" za Porečana Matea


Uspješan porečki party "Di si generacijo", održan pretprošle subote u kultnom disko baru Plava, imao je i svoju humanitarnu stranu. Kad su se zbrojili prihodi od prodanih ulaznica i dobrovoljnih priloga, a zatim podvukla crta, organizacijski odbor objavio je da je za svog teško bolesnog 15-godišnjeg sugrađana Matea prikupio 11.312,20 kuna pomoći.

- Hvala na dolasku svima, sudionicima i našim dragim sponzorima, poručili su organizatori iz svoje baze, konobe kod Dušana-Duleta Marasa u kojoj su sve mjesecima marljivo i volonterski pripremali.

Koliko je party s glazbom iz sedamdesetih, osamdesetih i devedesetih godina prošlog stoljeća bio potreban Porečanima govori podatak da ih se u Plavoj skupilo više od tisuću. Uvjet za ulazak u disko bila je godina rođenja između 1960. i 1980. Zabava je bila odlična, plesalo se i pjevalo do jutra, i naposlijetku se sve više nego uspješno zaključilo.

- Mateu u ime generacije želimo što brže ozdravljenje i vidimo se u još većem broju na sljedećem susretu, poručili su članovi organizacijskog tima. (T. KOCIJANČIĆ)


Podijeli: Facebook Twiter