DeVito, Schwarzenegger i Murphy u nastavku "Blizanaca"

Isteklo je pravo korištenja fotografije
Isteklo je pravo korištenja fotografije

Nakon višegodišnjih najava i odgoda holivudski glumci Danny DeVito i Arnold Schwarzenegger trebali bi konačno opet zaigrati zajedno u nastavku komedije "Blizanci" (Twins), koji nosi naziv "Triplets" (Trojke) jer neskladna braća, rođena eksperimentom, pronalaze trećeg, ništa manje različitog brata, kojega bi trebao tumačiti Eddie Murphy.

Danny DeVito je po dolasku u London rekao da jedva čeka ponovno glumiti uz Schwarzeneggera u nastavku Blizanaca.

Schwarzenegger i DeVito igrali su neskladne blizance koji su bili razdvojeni pri rođenju u komediji iz 1988. Jedan brat bio je visok, plave kose i naivan, a drugi malen, ćelav i sitni varalica. 

Film je postigao golem uspjeh i zaradio 216 milijuna dolara. De Vito je priznao da se o snimanju nastavka godinama pričalo i da svi žele nastaviti projekt, ali trebalo je pronaći vremena. Izrazio je nadu da će im se Eddie Murphy pridružiti kao davno izgubljen brat, razdvojen pri rođenju trojki.

Schwarzenegger, slavni bodybuilder podrijetlom iz Austrije, koji je ostvario karijeru u Hollywoodu, a zatim od 2003. do 2011. bio guverner Kalifornije, vratio se snimanju filmova te se kao i DeVito nada da će se projekt konačno realizirati. (Hina/Reuters)


Podijeli: Facebook Twiter